Класическа рецепта за сладки макарони на фурна с добавка от мен - тиква! Освен канелата и захарта, другите големи другарчета на тиквата са млякото и яйцата. Жестоки комбинации стават с тези продукти. В блога имам няколко рецепти за баници, кремчета и десерти с тиква, но днес не ми се правеше нищо префърцунено и сложно. Имах малко останала тиква и реших да я пъхна при макароните. Получи се, и друг път съм правила и знам че стават наистина разкошни. Ако не сте опитвали сега е момента, препоръчвам! По надолу, след необходимите съставки може да видите и кратко видео за това как лесно да ги приготвите.
Абонирайте се и за канала ми в YouTube като НАТИСНЕТЕ ТУК където може да гледате интересни видео рецепти, които приготвям лично в домашни условия. Ако харесвате рецептите ми, лесно може да ме последвате и в социалните мрежи, като натиснете на притурките за различните мрежи в страничната лента на блога. Сърдечно благодаря!
Необходими продукти:
яйца - 6 бр
захар - 300 г
бурбонска ванилова захар - 10 г
прясно мляко - 1 л
масло - 50 г