четвъртък, 20 януари 2022 г.

Студио "Черноморски залив" в к-с Атия Резорт

 


Това не е рецепта, а е нашето приказно местенце в гр.Черноморец, което отдаваме под наем за нощувки през летния сезон, намиращо се в луксозния ваканционен комплекс Атия Резорт и искам да ви покажа :)


Представяме ви нашето напълно оборудвано студио в луксозния комплекс Атия Резорт гр.Черноморец. Само на около 200м от плажа, с невероятна гледка към морето и басейните в комплекса, студиото е с големина от 45кв.м – голямо, просторно и уютно. Намира се на трети етаж в една от сградите, има наличен асансьор и карта за достъп. Обзаведено е със спалня за двама възрастни, допълнителна спална площ на разтегателен диван подходящ за две деца или възрастен с дете. От голямата тераса може да наблюдавате красивите залези и изгреви над морето, разполага с масичка, столове и сушилник за дрехи. Бежичен интернет, телевизор с кабелни канали, климатик, пералня, прахосмукачка, ютия с маса за гладене, спално бельо и хавлии са на разположение на нашите гости. Кухнята е едно малко бижу, напълно оборудвана с фурна и котлони, голям хладилник, тостер, кафемашина, ел.кана, микровълнова, чаши, чинии и всякаква посуда за вашето удобство. Банята разполага с душ, сешоар и почистващи консумативи.

Атия резорт е апартаментен комплекс от затворен тип в гр.Черноморец с голяма и красива зелена територия, охрана и безплатен обществен паркинг. Градината е богато озеленена, разполага с зона за барбекю, детски кът, малък параклис, басейн с шезлонги за възрастни и басейн разделен на две нива подходящ за най-малките ни гости, които се ползват безплатно. Срещу заплащане са ресторанта на комплекса, станция за зареждане на Ел. автомобили, наем на велосипеди, спа център и магазин за дребни хранителни стоки и напитки.

За да разгледате повече снимки и актуална информация, да дадете отзив и за всякакви въпроси, цени и резервации тук:

✔️ имейл: siq.ribagina@gmail.com
✔️лични съобщения в месинджър
✔️тел: 0888066038 всеки ден от 10ч до 20ч
❗Минимален брой нощувки -5бр
🇧🇬 Погрижили сме се за всичко, ще се радваме да бъдете наши гости, очакваме ви!
















*Снимките на комплекса са взаимствани от Google images