Продукти:
· червено
цвекло - 1 глава (около 150 г)
· моркови
- 150 г
· магданоз
- 1/2 връзка
· лимони
- 1/2 бр.
· сол
· зехтин
- 2 с.л.
· балсамов
оцет - 1 с.л.
Начин на приготвяне:
Почистете и настържете морковите и червеното цвекло.
Нарежете магданоза на ситно, сложете ги в купа и смесете.
В купичка сложете зехтина, сока на лимона, балсамов оцет и сол, разбъркайте.
Тази смес изсипете върху салатата, разбъркайте да се овкуси равномерно.
Нарежете магданоза на ситно, сложете ги в купа и смесете.
В купичка сложете зехтина, сока на лимона, балсамов оцет и сол, разбъркайте.
Тази смес изсипете върху салатата, разбъркайте да се овкуси равномерно.